RSS Feed

post again haha

Posted on

as my tittle today, i do post again haha hari ini shj sudah 3 kali saya membuat post pd hari yg sama.. haha biasalah lps ni dah jarang nak update.. ntah bilalah blh wat.. http://www.smileycodes.info rasanya ada pembaharuan x kat blog ni??? mesti ada haha sape yg sll dtg sini, mmg akan tahu perubahannya iaitu lagu yg dimainkan.. kalau dulu lg yg saya letak adalah “Before U go” skrg dah tukar kpd “Holding Back The Tears” well, lagu ini bny makna disebaliknya… sedih bila tahu makna liriknye… org yg minat @ hard fan of DBSK know why i said like that.. no need to tell about this coz even u are not fan of them, if u are kpop lovers @ fan u will know it even not in detail.. http://www.smileycodes.info

lagu ini juga khas untuk kwn2 ku hehe kalo tahu makna tahulah apa yg saya nak brth hehe nak post k makna lagu ni??? lain kalilah hehe lagipun ni nak continue pasal td.. berbalik pada previous entry, semua ni adalah untuk masa depan kita… ha~ tu jelah kot haha dah lupa dah apa nak tulis… http://www.smileycodes.info http://www.smileycodes.info mlm ni nak kena tidur awal sbb sok dah bertolak… hurm~ rasa mcm x nak gi je.. bkn rindu rumah k apa tp x puas cuti haha waktu cuti dulu bosan ni x cukup pula ish ada je alasan haha http://www.smileycodes.info

apa perasaan anda bila mendapat tahu yg anda kena bertolak esok?? haha answer : saya sebenarnya tidak pasti perasaan saya skrg ni, happy k, confuse k.. haha ayat mudah “biasa je” haha http://www.smileycodes.info (x ketawa mcm ni tau.. hehe) itu lah yg aku rasa x de feeling haha

oklah sampai disini shj entry hari ini.. ntah bila blnlah nak update kan??? i will miss my parents, family, friends, internet, fb n not forget my kpop thing haha now, i must focus to one thing only, it’s my study need struggle more to achieve the best pointer… i know i can do it!!!! fighting!!! http://www.smileycodes.info to my beloved friends : i will miss u all, hope all of u doing ur best in study n achieved excellent result okay.. hope we can meet again one day.. always remember me n don’t forget me.. hehe http://www.smileycodes.info will miss u all tata http://www.smileycodes.info (too emotional.. ==’) http://www.smileycodes.info (this too..-sigh-) http://www.smileycodes.info (this good.. haha)

jyj, homin, tvxq, aktf, dbsk they will back as 5 one day!!! ALWAYS KEEP THE FAITH.. http://www.smileycodes.info (Yunho fighting, Jaejoong fighting, Yoochun fighting, Junsu fighting, Changmin fighting, HoMin fighting, JYJ fighting, DBSK FIGHTING!!!!)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: