RSS Feed

my memory….

Posted on

hello everyone… annyeonghaseyo!!!! http://www.smileycodes.info kenapa tajuk “my memory” kali ini???? haha mestilah ada rahsia besar di sebalik tajuk ni… hehe amboi nak feeling2 pula kat sini haha.. x de maknanya…http://www.smileycodes.info salah satu reasonnya adalah…. rahsia…-mehrong- :p keke nnt ar brth ish2….

owh yea, sebelum nak story pasal memory ni.. nak tanya juga baca x entry yg saya tulis bbrp hari lps??? pada entry yg lps saya ada brth bahawa saya akan bercerita tentang perkara yg menarik terjadi pd hr tu kalau x silap pd hari khamis hehe jd lbh afdal sekiranya saya beritahu skrg.. hehe kalo rasa x nak baca tidak mengapa hehe… x kisah pun… hehe

pd hari tersebut satu penjumpaan telah diadakan antara rakan2 kami…. x ramai pun ckit je sbb saya tahu pun last minute, kawan saya beritahu yg diaorg nak jumpa untuk kali terakhir sblm berpisah hehe nasib baik dia telefon waktu pagi hehe walaupun x ramai, perjumpaan yg diadakan antara kami sungguh seronok… iyelah brp bln x jumpa n contact masing2… kalo yg sll contact pun brp orglah itupun melalui fb.. kalo tel. tu jarang ckit sbb ada sesetengah dr mrk kdg2 sudah menukar no mrk…  http://www.smileycodes.info seronok mmg seronok tp sedih juga sbb x dpt berbual lama.. tp yeke x lama??? brp jam kt berjumpa erm… http://www.smileycodes.info lbh krg 2 jam.. uit, lama tu.. ye ke lama?? mcm sekejap je… hehe ntah bila pula kita nak berjumpa, sbb masing2 akan sibuk dgn pengajian… x pelah ada masa insya-Allah kita jumpa.. one of my friend already tell about this meeting in her blog, n already post some picture at there.. i think i not post picture here but if u want to look all the photo, watch my videos that i made lol haha

akhirnya, msg2 sudah membawa haluan msg2.. ada yg pergi U n ada yg pergi matrik… kemasukan ke UiTM sudah dilakukan pd hr sabtu lps… kalau U lain krg pasti bila sama kot maybe.. hehe kawan2 saya sudah pun pergi menyambung pengajian msg2, saya pula akan pergi pd hari isnin ni… tidak mengapalah ini pun untuk masa hadapan kita juga bknnya sesiapa pun.. -akan ada sambungannya ni- haha

teringat pula pada zaman sekolah, riuh rendah satu kelas ngan gelak ketawanya, gurau senda n sbgnya.. zaman yg penuh warna warni.. kalau nak kata x de gaduh, tipu sangatlah tu haha http://www.smileycodes.info mestilah ada.. tp bknnya lama pun sekejap je hehe betullah kata org sekolahlah tmp yg plg kita bny ingat… sbb segala2nya bermula dr sek…pahit, manis, masam, masin n pelbagai rasa semua kita rasa kat sek hehe
jd bila berjumpa balik hr tu mmg mengamit memori… http://www.smileycodes.info

rasanya sampai sini dululah.. sambungannya jap lagi haha kalo nak ckp pasal memori ngan kawan2 rasanye sampai kesudah x hbs haha sekejap lagi sambunglah lg haha see u again keke

http://www.smileycodes.info <– masa untuk berehat sebentar!!! ^_^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: