RSS Feed

It’s Raining Season…..

Posted on

hujan dari semalam x henti2 dgn angin yg kuat… sejuk je… hehe…. malam td hujan dah reda sampai pagi.. tp pagi td hanya renyai2 je… langit gelap je waktu kul 6.30 pg.. selalunya dah nampak tanda2 nak cerah tp x de pun…. ingat hari ni nak gi mersing tp nampaknya hajat x kesampaian sbb hujan… dah bersiap nak gi dah… waktu pagi hujan x de tp langit x cerah dan x gelap kiranya ok lah untuk keluar tp was2 juga sbb sekarang ni musim hujan nak mandu pun memang lah guna wiper tp tau2 jelah org yg baru nak pegang stereng mcm mana so decide gi lepas cuti raya cina ni… tsk tsk…. mula2 ingat memang x nak gi sbb cuaca mcm ini tp tng langit ok x de hujan so decide nak keluar je tp sbb2 yg tertentu niat tersebut ku tangguhkan dahulu… hehe…. kul lbh krg 11 td hujan mula turun mula2 lebat skrg ni kurang lebat…. kat beberapa tempat sudah mulai dinaiki air terutama di kg aku kat kluang… rumah atuk dah dinaiki air so atuk berpindah k rumah atuk sedara untuk sementara waktu ni… kat segamat dan kota tinggi hujan lebat… tp x tau area mana yg dah banjir… *mcm reporter kaji cuaca lak* hehe…. ckplah sampai di sini saje saya laporkan dr bilik gerakan kita kembali k… k…. erm mana2lah…… salam, tata and annyeong!!!!!!!!đŸ˜‰

Infinite……

3 responses »

  1. eja wiper salah dik oi!

    Reply
  2. supposed to be “it’s raining season”. hehe…

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: